Πορτογαλία: Οι οδηγοί της Uber θέλουν να χρεώνουν τους επιβάτες για τη χρήση του κλιματιστικού

Με το επιχείρημα ότι τα καύσιμα είναι ακριβά, οι οδηγοί της Uber στην Πορτογαλία λένε στους επιβάτες τους ότι θα ανοίξουν τον κλιματισμό στα αυτοκίνητά τους μόνο αν πληρώσουν υψηλότερο κόμιστρο. Η υπηρεσία, όπως υποστηρίζουν, δεν περιλαμβάνεται στον βασικό ναύλο.

\"\"

Με τη ζέστη να παραμένει ακόμη υψηλή στην Πορτογαλία, οι επιβάτες αναγκάζονται να αρκούνται στα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδρομή τους. «Αν θέλετε άνεση, πρέπει να πληρώσετε γι’ αυτήν» είναι η απάντηση των οδηγών της Uber, που εκπλήσσει δυσάρεστα πολλούς από τους πελάτες της. «Έμεινα άναυδη όταν ζήτησα από τον οδηγό να ανοίξει τον κλιματισμό και μου είπε ότι το κόμιστρο που είχα πληρώσει ήταν το ελάχιστο, οπότε έπρεπε να ανεχτώ τη ζέστη», κατήγγειλε η φοιτήτρια Κριστίνα Γκονσάλβες.

Και παρότι αυτό δεν αφορά το σύνολο των οδηγών, γι’ αυτούς που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας αποτελεί κανόνα. Ένας από αυτούς, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να ανοίξει τον κλιματισμό στο αυτοκίνητό του ήταν κατηγορηματικός: «Θέλετε να χρεοκοπήσω; Κλιματισμός μόνο στο Uber Comfort, όχι στο Uber X». Τα καλά νέα για τους επιβάτες είναι ότι το φθινόπωρο αρχίζει πραγματικά να έρχεται και η θερμοκρασία θα πέσει…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...