Αργεντινή: Οι αρχές του Σαν Χουάν προειδοποιούν την Uber ότι είναι παράνομη και θα της επιβληθούν κυρώσεις

Η Uber ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην επαρχία Σαν Χουάν της Αργεντινής.

Η είδηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της τοπικής Διεύθυνσης Μεταφορών, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι πρόκειται για παράνομη εφαρμογή και προειδοποιεί όσους έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτήν ότι αντιμετωπίζουν κυρώσεις.

\"\"

Ο γενικός γραμματέας της διεύθυνσης, Χόρχε Αρμεντάριζ, ανέφερε ότι τις τελευταίες εβδομάδες τα στελέχη της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Uber για να την ενημερώσουν για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στο Σαν Χουάν, αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση.

«Η Uber δεν συμμορφώνεται με κανέναν κανόνα της τοπικής νομοθεσίας. Οι οδηγοί πρέπει να έχουν ασφάλεια, επαγγελματική άδεια οδήγησης, το όχημά τους πρέπει να ελεγχθεί πριν κυκλοφορήσει και θα πρέπει επίσης να περνάει από εξαμηνιαίο υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο. Πρέπει επίσης να διαθέτουν κατάλληλη άδεια οδήγησης και να συμμορφώνονται με ένα ρυθμιζόμενο τιμολόγιο. Τίποτα από αυτά δεν τηρείται», δήλωσε ο Αρμεντάριζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...