Η Cabify λανσάρει το μοντέλο συνδρομής για να ανταγωνιστεί το ταξί

Ένα νέο σχέδιο που περιλαμβάνει εκπτώσεις και δωρεάν διαδρομές σε χρήστες με αντάλλαγμα μία σταθερή μηνιαία συνδρομή λανσάρει η Cabify. Η Ισπανική εταιρεία προκειμένου να ανταγωνιστεί τις υπηρεσίες ταξί, παρουσίασε την υπηρεσία Cabify Go ελπίζοντας να προσελκύσει νέους πελάτες μέσω προσφορών. Η νέα υπηρεσία θα δοκιμαστεί στη Μαδρίτη κι αν το μοντέλο συνδρομής έχει ανταπόκριση, η Cabify θα το επεκτείνει και στην Λατινική Αμερική.
Η βασική συνδρομή ονομάζεται All in One κι έχει κόστος 6,95 ευρώ το μήνα και περιλαμβάνει εκπτώσεις σε διαδρομές με VTC και προτεραιότητα σε κρατήσεις σε ώρες αιχμής. 19,95 ευρώ κοστίζει η μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία MOVO που αφορά δέκα δωρεάν διαδρομές (αξίας έως 6 ευρώ) με μοτοσυκλέτες και ηλεκτρικά σκούτερ. 29,95 κοστίζει η μηνιαία συνδρομή που προσφέρει μακροχρόνια ενοικίαση ποδηλάτων από την Bive.
Η Cabify έχει απασχολήσει πολλές φορές τις ελεγκτικές αρχές και έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες από τις ενώσεις των ταξί. Ειδικά τον τελευταίο μήνα (Ιούνιος) περισσότερα από 600 ενοικιαζόμενα οχήματα με οδηγό που ανήκουν στο στόλο των συνεργατών της εντοπίστηκαν να παραβιάζουν τους ισχύοντες κανονισμούς και τους επιβλήθηκαν διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...