Η Uber εγκαινιάζει την ωριαία υπηρεσία κράτησης οχημάτων στην Ισπανία

Αρχικά θα είναι διαθέσιμη στη Μαδρίτη και στη Μάλαγα. Θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ένα αποκλειστικό πρόγραμμα οδήγησης για μία ώρα.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για premium οχήματα και θα επιτρέπει στους χρήστες και στις δύο πόλεις να κάνουν κράτηση σε ένα Uber για καθορισμένο χρονικό διάστημα, από μία ώρα έως το πολύ 8 ώρες, με πολλαπλές στάσεις και σε σταθερή τιμή. Η Uber Black for Hours θα έχει τιμή 49 ευρώ στη Μαδρίτη, η οποία περιλαμβάνει συνολική διαδρομή 18 χιλιομέτρων την ώρα και 90 ευρώ στη Μάλαγα για συνολικά 24 χιλιόμετρα την ώρα.
Η εταιρεία επισημαίνει ότι αυτή η νέα υπηρεσία θα ωφελήσει τον οδηγό, «ο οποίος θα ελαχιστοποιήσει τον χρόνο που κυκλοφορεί άδειος» και τον χρήστη, ο οποίος θα μπορεί να έχει ένα όχημα με οδηγό για να κάνει δουλειές ή να επισκεφθεί έναν προορισμό, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει πολλά οχήματα για διαφορετικά ταξίδια ή το ταξίδι επιστροφής. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και για εταιρείες.
Η πλατφόρμα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συγκρίνει την τιμή με άλλες υπηρεσίες της Uber, υποδεικνύοντας την τοποθεσία παραλαβής και τον προορισμό και υποδεικνύοντας έως και 3 στάσεις στη διαδρομή.
Η Uber διαθέτει στη Μαδρίτη ένα από τα πληρέστερα χαρτοφυλάκια της εταιρείας στην Ευρώπη. Έφτασε στην Ισπανία το 2014 με την υπηρεσία Uber Pop (υπηρεσία μεταξύ ιδιωτών), και αφού η υπηρεσία κρίθηκε παράνομη στη χώρα, έφυγε από την αγορά μέχρι τον Μάρτιο του 2016, όταν επέστρεψε με την υπηρεσία UberX (παρέχεται με οδηγούς που χειρίζονται οχήματα με VTC άδεια) .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...