Ηνωμένο Βασίλειο: Η FreeNow συνεργάζεται με την BP και προσφέρει στους οδηγούς μειωμένες τιμές καυσίμων και φόρ

Η πλατφόρμα FreeNow ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με την BP, μέσω της οποίας προσφέρονται σημαντικές εκπτώσεις και παροχές στους οδηγούς της.

Η συμμαχία προσφέρει στους οδηγούς έως και 25% έκπτωση των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας) στο εκτεταμένο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της BP pulse, που περιλαμβάνει εξελιγμένους ταχυφορτιστές. Επιπλέον, οι οδηγοί θα απολαμβάνουν μειωμένες τιμές καυσίμων σε όλες τις τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου που φέρουν το σήμα της BP.

Επί του παρόντος, το 70% των διαδρομών της FreeNow στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούνται με μαύρα ταξί μηδενικών εκπομπών ρύπων. Το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί καθώς περισσότεροι οδηγοί αναμένεται να αποκτήσουν ηλεκτρικά οχήματα τα επόμενα χρόνια.

Αναγνωρίζοντας το υψηλό κόστος που σχετίζεται με την απόκτηση ή την ενοικίαση ενός ηλεκτρικού ταξί, η FreeNow θέλει να διασφαλίσει ότι οι οδηγοί που δεν έχουν ακόμη κάνει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση δεν μένουν εκτός της προσφοράς. Για να στηρίξει αυτούς τους οδηγούς, η εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις και στα καύσιμα στη συμφωνία της με την BP.

Ο Άντριου Χαρντλ, εμπορικός διευθυντής δικτύου της BP pulse, δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε με τη FreeNow για να προσφέρουμε στους οδηγούς της μειωμένες τιμές φόρτισης και καυσίμων μέσω της κάρτας καυσίμων και φόρτισης της BP, βοηθώντας περισσότερους οδηγούς να κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση με πρόσβαση στο δίκτυό μας για φόρτιση εν κινήσει».

Η Νουρ Ράσαμνι, επικεφαλής επιχειρήσεων της FreeNow UK, δήλωσε: «Οι επιβάτες και οι οδηγοί αποτελούν τη βασική μας προτεραιότητα. Καθώς προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ηλεκτρικών ταξί στους επιβάτες μας, θέλουμε επίσης να υποστηρίζουμε τους οδηγούς μας όσον αφορά τη φόρτιση. Αυτή η συνεργασία με την BP pulse μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους οδηγούς μας ένα εξαιρετικό πακέτο που εξασφαλίζει την πρόσβασή τους σε ταχυφορτιστές, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους οδηγούς που δεν διαθέτουν ηλεκτρικό όχημα με εκπτώσεις στα καύσιμα και άλλα προνόμια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *