Μαδρίτη: Tα ταξί χάρισαν βιβλία στους επιβάτες τους για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η TeleTaxi Madrid συμμετείχε στον εορτασμό με μια νέα πρωτοβουλία, χαρίζοντας βιβλία στους χρήστες που χρησιμοποίησαν κάποια από τα ταξί της.

Με το σύνθημα «Κάποιοι σας λένε ιστορίες – εμείς σας λέμε ιστορίες», που ήταν αποτυπωμένο σε μια αφίσα στο μπροστινό προσκέφαλο, οι επιβάτες των ταξί βρήκαν βιβλία διαφορετικών λογοτεχνικών ειδών και για διαφορετικές ηλικίες στις τσέπες των καθισμάτων ή στα πλαϊνά των θυρών, από διηγήματα και βιβλία για νέους μέχρι ρομαντικά μυθιστορήματα, ποιητική πεζογραφία και αστυνομικά μυθιστορήματα. Και μπόρεσαν να διαλέξουν ένα, αυτό που τους άρεσε περισσότερο, και να το πάρουν στο σπίτι τους.

Για τον επικεφαλής της TeleTaxi Madrid, Μάρκος Ροντρίγκες, «η ενέργεια αυτή έγινε με στόχο να προωθήσουμε την ανάγνωση μεταξύ των χρηστών ταξί και να γιορτάσουμε μαζί τους αυτή την ημέρα, διευκολύνοντας τη συνάντηση μεταξύ των πελατών μας και ορισμένων σπουδαίων συγγραφέων διαφορετικών ειδών και αποδεικνύοντας ότι το ταξί της Μαδρίτης δίνουν πάντα το “παρών” σε τέτοιες σημαντικές ημέρες».

«Για να ταξιδέψεις μακριά, δεν υπάρχει καλύτερο όχημα από ένα βιβλίο», δήλωσε η Έμιλι Ντίκινσον, Αμερικανίδα ποιήτρια, τονίζοντας ότι τα ταξί της Μαδρίτης «σου επιτρέπουν, αφενός, να ταξιδέψεις όσο μακριά θέλεις και, για μια μέρα, επίσης να ζήσεις οποιαδήποτε περιπέτεια μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *