Ντουμπάι: Νέα, πολυτελής υπηρεσία ταξί για… εκατομμυριούχους

Μια νέα εταιρεία ταξί ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Ντουμπάι, η οποία απευθύνεται μόνο σε εκατομμυριούχους. Η υπηρεσία, με την ονομασία Black & White, στοχεύει να ανταγωνιστεί τις ταξιδιωτικές εμπειρίες πρώτης θέσης που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες.

Η Black & White ιδρύθηκε από δύο αδέλφια που έχουν πολυετή εργασιακή εμπειρία σε πολυτελείς μάρκες. Παρατήρησαν ότι ενώ το Ντουμπάι διαθέτει πολλά ακριβά αυτοκίνητα, δεν υπήρχαν υπηρεσίες οδηγών που να ανταποκρίνονται στα ίδια πρότυπα. Η εταιρεία τους θέλει να καλύψει αυτό το κενό.

Οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes S-Class, BMW 7 Series, Range Rover ή Maserati, που οδηγούνται από σοφέρ με επίσημη ενδυμασία. Τα αυτοκίνητα είναι όλα μαύρου ή λευκού χρώματος, με δερμάτινο εσωτερικό.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Black & White περιλαμβάνουν συστήματα ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, WiFi, αναψυκτικά και έμφαση στην ιδιωτικότητα. Οι οδηγοί έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ιστορικού και περνούν από ειδική εκπαίδευση.

Ο σχεδιασμός της διαδρομής γίνεται από μια ειδική ομάδα για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος, όπου είναι δυνατόν. Τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν το αυτοκίνητό τους χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή και να τροποποιούν τις τοποθεσίες παραλαβής/αποβίβασης κατά τη διάρκεια της διαδρομής, εάν χρειάζεται. Η πληρωμή γίνεται απευθείας στην εταιρεία και όχι στους οδηγούς.

Η Black & White διαθέτει επί του παρόντος στόλο 20 οχημάτων και σκοπεύει να τον επεκτείνει σε 50 αυτοκίνητα στον επόμενο χρόνο. Βλέπει προοπτικές καθώς το Ντουμπάι υποδέχεται περισσότερους πάμπλουτους μετανάστες. Οι ιδρυτές πιστεύουν ότι η υπηρεσία τους καλύπτει ένα σημαντικό κενό για τους πλούσιους ταξιδιώτες που έχουν συνηθίσει σε VIP μεταχείριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *