Σαραγόσα: Τζαμπατζής επιβάτης ταξί καταδικάστηκε για δωδέκατη φορά!

Ένας 42χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Σαραγόσα στην Ισπανία για αδικήματα, αφού δεν πλήρωνε τις διαδρομές με ταξί που συνήθιζε να κάνει. Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη του καταδίκη για απλήρωτη διαδρομή ταξί, καθώς το 2022 είχε φυλακιστεί για έναν μήνα με την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Heraldo, οι υπηρεσίες για τις οποίες ο καταδικασθείς δεν πλήρωσε δεν ήταν και φθηνές, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί ταξί για μετακινήσεις σε περιοχές έξω από την πρωτεύουσα της Αραγονίας. Η τελευταία φορά που δεν πλήρωσε τον ταξιτζή του ήταν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Στις πέντε τελευταίες περιπτώσεις επικαλέστηκε διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγει την πληρωμή των υπηρεσιών που κόστιζαν από 45 έως 60 ευρώ. Το συνολικό ποσό των μετακινήσεων που έπρεπε να πληρώσει ανήλθε σε 254 ευρώ. Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να καταβάλει τα χρήματα στους οδηγούς και του επέβαλε επίσης πρόστιμο ύψους 360 ευρώ για το αδίκημα της απάτης.

Ο καταδικασθείς έχει συνολικά συλληφθεί δώδεκα φορές για εξαπάτηση οδηγών ταξί και μετρά και δύο καταδίκες για παράνομη κατάληψη ακινήτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *