UberTasks: Eίστε οδηγός της Uber και η αμοιβή σας είναι μικρή; Mπορείτε παράλληλα να γίνετε και καθαριστής ή κηπουρός για να βγάζετε τα προς το ζην

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Uber ετοιμάζεται να προσφέρει μία νέα υπηρεσία με την ονομασία Uber Tasks, προκειμένου να παρουσιάσει περισσότερα έσοδα. Η ιδέα έχει ως εξής: θα επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να προσλαμβάνουν οδηγούς οι οποίοι θα αναλαμβάνουν καθημερινές δουλειές με επιπλέον αντίτιμο. Αυτό θα μπορούσε να αφορά διάφορους τύπους δραστηριοτήτων, όπως δουλειές του σπιτιού ή πιο βασικές εργασίες όπως η συσκευασία.

Εκπρόσωπος της πολυεθνικής επιβεβαίωσε ότι οι χρήστες του Uber Tasks θα μπορούν να κλείνουν μια σειρά από υπηρεσίες, όπως συναρμολόγηση επίπλων, απομάκρυνση χιονιού μπροστά από ένα σπίτι, πλύσιμο ρούχων, καθαριότητα, συσκευασία ή αποσυσκευασία κουτιών, τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων στολιδιών ή φροντίδα ενός κήπου. Οι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα οδηγοί και διανομείς θα μπορούν να βλέπουν όλες τις εργασίες που «προσφέρονται» και θα έχουν πρόσβαση στη διεκδίκησή τους αφού θα ενημερώνονται για την εκτιμώμενη αμοιβή πριν αναλάβουν την εργασία.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα και στο Έντμοντον της Αλμπέρτα, στον Καναδά.

«Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα είναι ο πιο πρόσφατος τρόπος για τους οδηγούς και τους διανομείς να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και να κερδίσουν χρήματα με το δικό τους χρονοδιάγραμμα. Σκεφτόμαστε πάντα πώς να δώσουμε στους ανθρώπους περισσότερους τρόπους να κερδίζουν χρήματα με την Uber», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Όπως επισημαίνει το Bloomberg, η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνει μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023, στην οποία εμφανιζόταν ένας κωδικός υπηρεσιών που παρέπεμπε σε οικιακές εργασίες. Ενώ η Uber καταγράφει συνολικά δύο συνεχόμενα κερδοφόρα τρίμηνα, οι πωλήσεις της αυξήθηκαν μόνο κατά 11% σε σύγκριση με το 2022. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επιδιώκει να διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές της για να δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *