Nέο πρωτότυπο ταξί που διαμορφώνεται ανάλογα με την χρήση

\"\"

Η Etioca, μια εταιρεία με έδρα το Γιβραλτάρ, προσφέρει λύσεις κινητικότητας που σέβονται το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των μελλοντικών γενεών. Μία από τις πρώτες της προτάσεις αφορά ένα ηλεκτρικό ταξί που μόλις παρουσιάστηκε στην Ισπανία και απευθύνεται σε «μια νέα γενιά επιχειρηματιών – ταξιτζήδων».

\"\"

Το περίεργο όχημα βασίζεται σε μια αρθρωτή πλατφόρμα που ονομάζεται Anna και επιτρέπει τη διαμόρφωσή του για διαφορετικές χρήσεις, όπως ασθενοφόρα, οχήματα έκτακτης ανάγκης, οχήματα ασφαλείας ή άμυνας. Προς το παρόν αποτελεί πρωτότυπο, αν η και η εταιρεία στοχεύει να παραδώσει τις πρώτες μονάδες έως το 2024, εξοπλισμένες με ενσωματωμένα δυναμικά πάνελ που θα προβάλλουν διαφορετικές διαφημιστικές καμπάνιες ή μηνύματα. Το Milner, όπως ονομάζεται το όχημα, έχει διαμορφωθεί με επτά αρθρωτές θέσεις επιβατών και μία επιπλέον για χρήστες μειωμένης κινητικότητας.

\"\"

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι η θέση του οδηγού είναι εντελώς απομονωμένη από το υπόλοιπο όχημα, εξασφαλίζοντας «υψηλά επίπεδα ασφάλειας και προστασίας». Οι μπαταρίες του, χωρητικότητας 100 kWh, μπορούν να φορτίζονται γρήγορα σε συγκεκριμένους σταθμούς, εξασφαλίζοντας αυτονομία έως και 350 χιλιόμετρα. Μπορεί επίσης να μεταφέρει άνετα μεγάλα αντικείμενα, όπως ποδήλατα, σκι και σνόουμπορντ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μίνι μπαρ ή κατάστημα, ενώ διαθέτει οθόνες διαχείρισης ψηφιακών υπηρεσιών, φορτιστές smartphone και GPS.

\"\"

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...