Το Free Now αυξάνει τα τέλη προμήθειας για τα Ταξί στην Γερμανία και στην Αυστρία

Από τον επόμενο μήνα η Free Now θα αυξήσει την προμήθεια που εισπράττει από τα ταξί σε 12%. Σε ποσοστιαία βάση αυτό σημαίνει αύξηση κοντά στο 70%. Επιπλέον, για πρώτη φορά η εταιρία θα εισαγάγει μια νέα προμήθεια με την επωνυμία «αρχικές (πρώτες) διαδρομές». Από την 1η Ιουλίου του 2015 η μεσιτική αμοιβή της εταιρίας ήταν στο 7% του κομίστρου. Από τις 7 Οκτωβρίου του 2020 το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατά 71% και φτάνει στο 12% επί του κομίστρου που αναγράφει το ταξίμετρο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Free Now στην Γερμανία και στην Αυστρία Alexander Monch δήλωσε ότι: «Έχουμε διατηρήσει τα τέλη μας σταθερά για περισσότερο από πέντε χρόνια και στο μεταξύ έχουμε επενδύσει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά Ταξί.

Θα πρέπει λοιπόν να ερμηνευθεί αυτή η κίνηση, ως μια σαφή ευκαιρία και όχι ως κίνδυνος. Έχουμε πετύχει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε πολλούς ακόμη επιβάτες κατά την διάρκεια της πανδημίας με εκστρατείες εκπτώσεων. Όμως τόσο τα επαγγελματικά ταξίδια, όσο και οι προσωπικές δραστηριότητες που απαιτούν μεταφορά θα αυξηθούν ξανά.»

Η αναπροσαρμογή της προμήθειας της Free Now είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωναϊου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...