Βαρκελώνη: Eκστρατεία ελέγχων της αστυνομίας στα ενοικιαζόμενα οχήματα

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρκελώνης ξεκίνησε χθες μια νέα εκστρατεία ελέγχου των ενοικιαζόμενων οχημάτων με οδηγό (VTC), η οποία θα συνεχιστεί έως την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Στόχος της είναι η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ορθής χρήσης αυτού του τύπου οχημάτων, είτε αυτά σταθμεύουν είτε κινούνται στην πόλη, προκειμένου να παταχθούν οι παραβάσεις και οι παράνομες δραστηριότητες.

Το είδος των παραβάσεων που επιφέρουν κυρώσεις σχετίζεται με τη στάθμευση και την κυκλοφορία των VTC, που δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν ή να κυκλοφορούν με σκοπό την προσέλκυση πελατών με τους οποίους δεν έχουν προηγουμένως συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών, την παράνομη προσφορά υπηρεσιών ενοικίασης ή την έλλειψη των απαραίτητων αδειών και εγγράφων, μεταξύ άλλων.

Οι έλεγχοι και οι επιθεωρήσεις της Μητροπολιτικής Αστυνομίας πραγματοποιούνται κυρίως σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη παρουσία αυτών των οχημάτων: σταθμοί τρένων και λεωφορείων, τουριστικά αξιοθέατα, εμπορικές περιοχές και κεντρικοί δρόμοι της πόλης.

Η προηγούμενη επιχείρηση ελέγχων πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 11 έως 16 Απριλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...