Uber France: Οι οδηγοί θα μπορούν σύντομα να επιλέγουν τις διαδρομές τους με βάση τον προορισμό και την τιμή

Η Uber θα δώσει στους οδηγούς της στη Γαλλία, τη δυνατότητα να επιλέγουν τις διαδρομές τους με βάση τον προορισμό και την τιμή, μια δυνατότητα που οι οδηγοί ζητούσαν εδώ και καιρό. Το αίτημα ενός υποψήφιου επιβάτη θα περιλαμβάνει πλέον το ποσό που θα κερδίσει ο οδηγός εάν το αποδεχτεί, καθώς και τον προορισμό.

«Θα είναι ευκολότερο για τους οδηγούς να αποφασίσουν εάν μια διαδρομή αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται», διαβεβαιώνει η πλατφόρμα για κρατήσεις αυτοκινήτων με οδηγό (VTC), σε δελτίο τύπου την προηγούμενη Παρασκευή. Η νέα μορφή εργασίας έχει δοκιμαστεί σε πολλές πόλεις φέτος και θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τους επόμενους μήνες, ανέφερε η ανακοίνωση. Η Uber διαβεβαιώνει ότι τα τεστ ήταν θετικά και για τους επιβάτες, «με περισσότερες μετακινήσεις που πραγματοποιήθηκαν και λιγότερη αναμονή». Πολλοί οδηγοί νιώθουν ότι έχουν τα μειονεκτήματα της ανεξαρτησίας, χωρίς όμως τα θετικά.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είχε δοκιμάσει στο παρελθόν παρόμοιες επιλογές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα της Καλιφόρνια το 2020 σχετικά με το καθεστώς των οδηγών. Το καθεστώς των ανεξάρτητων συνεργατών επικράτησε, αλλά πολλοί οδηγοί επέκριναν στη συνέχεια την εταιρία ότι είχε καταργήσει ή αφαιρέσει την ουσία και τα χαρακτηριστικά που τους έδιναν μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Τραπεζική κάρτα και \”Trip Radar\”

Η Uber προσπάθησε να επαναφέρει τους οδηγούς της μετά την πανδημία και ως εκ τούτου να καλύψει την υψηλή ζήτηση. Τον Μάιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει περισσότερα στην προσφορά της για οδηγούς.

Η ανακοίνωση της Παρασκευής αναφέρει ένα άλλο εργαλείο, το \”Trip Radar\”, το οποίο θα επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν μια λίστα με άλλες διαδρομές σε κοντινή απόσταση, \”για να έχουν την επιλογή να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα\”. Η Uber θα τους προσφέρει επίσης μια τραπεζική κάρτα με σχετικά πλεονεκτήματα, ιδίως για να εξοικονομήσουν εκπτώσεις  καυσίμων , τα  οποία έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...