Το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου αισχροκερδεί σε βάρος των οδηγών ταξί

Το αεροδρόμιο Heathrow πρόκειται να αυξήσει τα τέλη για τα  ταξί σε πάνω από 10 £ σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή της παγκόσμιας πανδημίας. Αυτό ανακάλυψε και έφερε στο φως της δημοσιότητας η Susan Hall μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Λονδίνου.

Τα σχέδια σημαίνουν ότι οι οδηγοί ταξί θα αναγκαστούν να πληρώσουν £ 10,04, μια τεράστια άνοδο 6,44 £ από τις τρέχουσες τιμές £ 3,60 που πληρώνουν σήμερα . Το αεροδρόμιο προσπαθεί να ανακτήσει σημαντικές απώλειες λόγω του COVID-19. Είναι κατανοητό ότι το αεροδρόμιο επιθυμεί να ανακτήσει τα £ 1,4 εκατομμύρια που χάθηκαν λόγω της πανδημίας σε μια περίοδο δύο ετών.

Τα μαύρα ταξί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου θα πρέπει να πληρώσουν πάνω από 10 £ στο Heathrow από την 1η Ιουλίου.  Σύμφωνα με πηγές, είναι απίθανο η αύξηση να μεταφερθεί στους επιβάτες, πράγμα που σημαίνει ότι τα ταξί θα πρέπει να καλύψουν το επιπλέον κόστος.

Μιλώντας για την ανακοίνωση, η Susan Hall είπε: «Είμαι εξοργισμένη που τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τους εμβληματικούς οδηγούς των μαύρων ταξί της πόλης. Έχουν περάσει μια φρικτή περίοδο τον τελευταίο χρόνο και ειλικρινά χρειάζονται βοήθεια. Αυτή η πρόσθετη χρέωση θα αποτρέψει περισσότερους από αυτούς να μεταφέρουν επισκέπτες στο Λονδίνο. \”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...