Γερμανία: Δύο ταξί θα κληρωθούν σε ισάριθμους τυχερούς στη Διεθνή Έκθεση Ταξί της Κολωνίας

Μετά από ένα διάλειμμα στο Έσσεν, η διεθνής έκθεση ταξί επιστρέφει στον παραδοσιακό της χώρο, την Κολωνία. Και, ως είθισται, θα πραγματοποιηθεί επίσης μια κλήρωση για τους φορείς εκμετάλλευσης ταξί με πολύτιμα δώρα.

Φέτος θα κληρωθούν δύο ταξί στους τυχερούς νικητές. Το ένα μάλιστα είναι χειροποίητο, κατάλληλο ως έκθεμα. Το διέθεσε η 4U-Assekuranz από το Βρέστεντ. Το δεύτερο είναι ένα φουλ έξτρα VW Touran με μετατροπή σε ταξί, προσφορά της Volkswagen AG και της Autohaus Hülpert στο Ντόρτμουντ.

Πολλοί ακόμη εκθέτες ταξί θα προσφέρουν επίσης πολύτιμα δώρα. Για παράδειγμα, η εταιρεία Hale παρέχει δύο βραβεία με ένα ταξίμετρο MCT-07 έτοιμο για TSE και τη νέα, ανέπαφη πινακίδα οροφής.

Από την Αυστρία τα δώρα είναι τρία κινητά τηλέφωνα Samsung XCover 5 από την fms/Austrosoft, τον πάροχο λογισμικού μεταγωγής. Η Taxiverleih.nrw από το Βούπερταλ παρέχει σε δύο οδηγούς τη δωρεάν ενοικίαση ενός ταξί για περίοδο επτά ημερών.

Ένας νικητής θα λάβει δύο εισιτήρια VIP για έναν αγώνα της Ντόρτμουντ, ενώ η BG Verkehr, μόνιμος εκθέτης εδώ και πολλά χρόνια, δωρίζει ένα κουπόνι για εκπαίδευση στην ασφάλεια οδήγησης για ένα άτομο.

Ένας νέος παίκτης στον κόσμο των ταξί, ο κατασκευαστής e-ταξί Elaris, πρόκειται να κληρώσει έναν φορτιστή ενώ η εταιρεία AMF-Bruns, θα προσφέρει στην Κολωνία ένα σετ αναστολέων SilverSeries, που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση αναπηρικών αμαξιδίων.

Τέλος, δωρεάν αποθήκευση δεδομένων προσφέρει η Taxiwin για 10 ταξί ή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου premium και της εφαρμογής για τον οδηγό, και δωρεάν κουπόνια καυσίμων αξίας 100 ευρώ θα κληρώσει η Mobile Garantie.

Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν μόνο οι φορείς εκμετάλλευσης ταξί. Οι νικητές θα πρέπει να επιδείξουν επί τόπου την άδεια ταξί τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *