Λονδίνο: Η Αρχή Μεταφορών διενήργησε 226 ελέγχους σε ταξί και ενοικιαζόμενα στο αεροδρόμιο Χίθροου το 2023

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, δημοσιοποίησε τα στοιχεία των ελέγχων που διεξάγει η Αρχή Μεταφορών του Λονδίνου γύρω από το αεροδρόμιο Χίθροου, τονίζοντας τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων στον τομέα των ταξί και των οχημάτων ιδιωτικής μίσθωσης.

Ο δήμαρχος επισήμανε ότι οι επιχειρησιακοί αξιωματικοί της Αρχής Μεταφορών έχουν τακτική παρουσία όχι μόνο στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και στις θέσεις στάθμευσης, αλλά και στους γύρω τοπικούς δρόμους. Αυτή η προσέγγιση αποτελεί μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας που περιλαμβάνει την Αρχή Μεταφορών, την αστυνομία και τους αξιωματούχους του αεροδρομίου, με στόχο την αποτροπή παράνομων συμπεριφορών.

«Τους τελευταίους 12 μήνες, η Αρχή Μεταφορών έχει ολοκληρώσει 226 επιχειρήσεις ελέγχων στο Χίθροου. Το αεροδρόμιο παραμένει υψηλή προτεραιότητα για την Αρχή Μεταφορών, η οποία συνεχίζει να εστιάζει στο ζήτημα της παράνομης δραστηριότητας εκεί. Οι αξιωματικοί επιχειρήσεων της Αρχής βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους και πραγματοποιούν ελέγχους με πολιτικά ρούχα, σε συνεργασία με την αστυνομία, που επικεντρώνεται στον εντοπισμό παράνομων πρακτικών στις πύλες αναχώρησης εντός των τερματικών σταθμών.

«Εκτός από τις αναπτύξεις στα τερματικά, η Αρχή διεξάγει επίσης τακτικές προληπτικές περιπολίες στους δρόμους του Χίθροου, σταματώντας ιδιωτικά οχήματα για έλεγχο συμμόρφωσης καθώς ταξιδεύουν προς ή από τους τερματικούς σταθμούς. Αυτοί οι έλεγχοι περιλαμβάνουν την απαίτηση επίδειξης αποδεικτικών στοιχείων για κράτηση όταν υπάρχουν επιβάτες», δήλωσε ο Καν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *