Μαρόκο: Eντατικά μαθήματα αγγλικών για τους οδηγούς ταξί, ενόψει μεγάλων διοργανώσεων

Με τις επερχόμενες διοργανώσεις του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών το 2025 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2030, οι οδηγοί ταξί του Μαρόκου άρχισαν να μαθαίνουν αγγλικά προκειμένου να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες ώστε να επικοινωνούν εύκολα με ξένους επισκέπτες.

Αρκετοί επαγγελματίες του κλάδου έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία εκμάθησης αγγλικής γλώσσας σε διάφορες πόλεις του Μαρόκου, με στόχο να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους ποδοσφαιρόφιλους που θα φτάσουν στη χώρα να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Ο Μοχάμεντ Αγιάτ, περιφερειακός συντονιστής της Εθνικής Ένωσης Οδηγών Ταξί, ανέφερε ότι μερικές φορές οι οδηγοί ταξί χάνουν διαδρομές απλώς και μόνο λόγω αυτού του γλωσσικού εμποδίου, εξ ου και η σημασία της πρωτοβουλίας, καθώς στη χώρα αναμένονται κυρίως αγγλόφωνοι επισκέπτες. «Πρέπει να ανταποκριθούμε στο νέο μοντέλο ανάπτυξης του Μαρόκου, καθώς ο οδηγός ταξί είναι το πρώτο άτομο που υποδέχεται τον επισκέπτη κατά την άφιξη και ο τελευταίος που τον συνοδεύει κατά την επιστροφή του», επισήμανε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *