ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Daily taxi news, είναι ένας ιστότοπος ειδησεογραφικός. Η θεματογραφία του αντλείται από την ελληνική και διεθνή αγορά του ταξί. Σκοπός του είναι η αντικειμενική και άρτια δημοσιογραφική κάλυψη μιας αγοράς, ιδιαίτερης και απαιτητικής. Το Daily taxi news δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Σιάσο, δημοσιογράφο και μέλος της Ένωσης Συντακτών και με την πολύτιμη και καθημερινή βοήθεια φίλων αυτοκινητιστών, ευελπιστεί ότι θα γίνει αγαπημένος ιστότοπος των ταξιτζήδων όλης της χώρας.

 Η έντυπη έκδοση Daily taxi news εκδίδεται με την συνεργασία του ΣΑΤΑ σε μηνιαία βάση. Παρακολουθεί και καταγραφή την ελληνική επικαιρότητα του ταξί, μέσα από ρεπορτάζ, αρθρογραφία στελεχών του κλάδου, επίκαιρη νομοθεσία κ.λ.π

Στις δραστηριότητες της εταιρίας ξεχωριστή θέση έχει η μοναδική κλαδική έκθεση για το ταξί, η TAXI SHOW. Πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Τις εκδοτικές δραστηριότητες συμπληρώνει η ετήσια έκδοση για την αγορά του ταξί, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ Taxi in the City.