ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

3 - 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μετά από δυόμισι χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας, η 6η Έκθεση ΤΑΧΙ SΗΟW 2022 επανέρχεται δυναμικά για την εμπορική συνάντηση των κλάδων Ταξί και Ειδικών Μεταφορών που έχει γίνει πλέον θεσμός μετά από σχεδόν 20 χρόνια διεξαγωγής της. 
Στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, χιλιάδες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το αποκλειστικό εμπορικό φόρουμ για τις υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και την παροχή μεταφορικού έργου.

Οι σημαντικότερες επιχειρήσεις που συνδέονται άμεσα και έμμεσα με τους ανωτέρω κλάδους από την Ελλάδα και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες θα παρέχουν στους επισκέπτες όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της αγοράς, για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών τους. Η έκθεση Taxi Show εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Ταξί και τις ειδικές μεταφορές στην Ελλάδα. Η φετινή διοργάνωση θα έχει έναν ιδιαιτέρως εξωστρεφή χαρακτήρα, επαναφέροντας τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης καθως στα πλαίσια της θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανευρωπαική συνάντηση των συνδικάτων ταξί για την επισημοποίηση της ενοποίησης τους σε ένα κοινό όργανο.

Visit  site: https://www.taxishow.gr/