Μιλάνο: πλαστές άδειες για εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων με οδηγό. Κατασχέθηκαν 15 αυτοκίνητα και συνελήφθησαν 3 διευθυντές εταιριών.

Τρεις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με οδηγό  εκμεταλλεύτηκαν ψευδείς άδειες από δήμους της ενδοχώρας για να λάβουν ταξινόμηση των αυτοκινήτων, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν για τις άδειες.  Οι άδειες  υποτίθεται ότι εκδόθηκαν από ορισμένους δήμους στην επαρχία του Μιλάνου: Abbiategrasso, Assago, Bollate, Corsico, Gaggiano, Trezzano sul Naviglio. Με αυτόν τον τρόπο τα οχήματα κυκλοφορούσαν ΄΄ νόμιμα΄΄ και με διακριτικά ταυτοποίησης, προφανώς πανομοιότυπα με εκείνα των κανονικά εξουσιοδοτημένων αυτοκινήτων, και είχαν επίσης άδειες για τις δεσμευμένες θέσεις στις περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας. Το πλεονέκτημα ήταν η δυνατότητα εργασίας, έχοντας μάλιστα εξοικονομήσει χρήματα από την αγορά της άδειας.

Η τοπική αστυνομία στο Μιλάνο, τις τελευταίες ημέρες έχει κατασχέσει 15 αυτοκίνητα με τα οποία γινόταν η υπηρεσία ενοικίασης με οδηγό (NCC), χρησιμοποιώντας πλαστές άδειες. Η έρευνα της μονάδας \”Freccia 1\”, που ασχολείται με ταξί και δημόσια αυτοκίνητα, έγινε με συντονισμό από την εισαγγελία του Μιλάνου, και ολοκληρώθηκε με τον εντοπισμό τριών διευθυντών ισάριθμων εταιρειών ενοικίασης, οι οποίοι τώρα κατηγορούνται για πλαστογραφία.

 «Η έρευνα κατάφερε να εντοπίσει ένα σύνολο πλαστών αδειών, εξηγεί ο Marco Granelli, σύμβουλος του Μιλάνου για την ασφάλεια . Θέλουμε να προστατεύσουμε αυτούς που εργάζονται σωστά, ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για μια δημόσια υπηρεσία όπως τα ταξί και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...