Το Toyota JPN Taxi, το πρώτο ταξί που σας επιτρέπει να κοιμηθείτε μέσα

Η ιαπωνική εταιρεία ταξί, Daiwa Motor Transportation, είχε την ιδέα να προσφέρει μια υπηρεσία στους πελάτες της, η οποία ξεφεύγει από την τυπική μεταφορά. Έτσι ξεκίνησε το  Sleeping Taxi , σε συνεργασία με το chill-out brand Chill Out. Αυτό είναι το πρώτο ταξί που σας επιτρέπει να κοιμηθείτε μέσα στο αυτοκίνητο.

\"\"

Το  Toyota JPN Taxi  παρουσιάστηκε το 2017, όταν ξεκίνησε η παραγωγή και έχει μια πολύ ευρύχωρη καμπίνα. Τροφοδοτείται από έναν  υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων που χρησιμοποιεί υγραέριο  και κυκλοφορεί στους δρόμους του  Τόκιο  από τις 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας την υπηρεσία  δωρεάν ύπνου.

Μέσα στο ταξί  Toyota , υπάρχουν  όλες οι απαραίτητες ανέσεις για να χαλαρώσει ο επιβάτης μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Διαθέτει  φορητό τραπέζι, ποτά χαλάρωσης, φωτισμό περιβάλλοντος, ενσωματωμένη οθόνη στο μπροστινό κάθισμα, φορτιστή για κινητά και άνετο μαξιλάρι.

\"\"

Ο χώρος είναι τόσο μεγάλος, που κανένας δεν θα δυσκολευτεί να βρει μια χαλαρωτική θέση, ακόμα και εκείνοι που είναι ψηλότεροι. Ο ήχος της απαλής μουσικής έρχεται μέσω των ηχείων   και οι οθόνες προβάλλουν  βίντεο που βοηθούν τους επιβάτες να ξεχάσουν τα προβλήματά τους  και να κοιμηθούν. Ακόμη και για όσους έχουν ευαισθησία στο φως, διατίθεται μάσκα μίας χρήσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...