Τα ταξί της Βαρκελώνης διαδηλώνουν εναντίον των Uber, Bolt και Free Now στις 28 Σεπτεμβρίου

Η ένωση οδηγών ταξί, Elite Taxi Barcelona κάλεσε ολόκληρο τον τομέα της Μητροπολιτικής Περιοχής της Βαρκελώνης σε μια κινητοποίηση, στις 28 Σεπτεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ευρωπαϊκής συμμαχίας που δημιουργήθηκε μεταξύ των πλατφορμών Free Now, Uber και Bolt.
Οι τρεις πολυεθνικές εταιρίες αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ένωση «Move», την οποία οι οδηγοί ταξί θεωρούν μια ομάδα πίεσης που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της δουλειάς τους. «Αυτή η συμμαχία είναι μια άμεση επίθεση στον τομέα των ταξί και η Elite Barcelona δεν μπορεί να σταθεί άπραγη βλέποντας πώς θέλουν να μας καταστρέψουν », εξηγούν.
Με αυτόν τον τρόπο, οι Καταλανοί οδηγοί ταξί καταγγέλλουν επίσης ότι η Uber δεν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των κανονισμών που ρυθμίζουν τη δραστηριότητα της υπηρεσίας ταξί στη πόλη, στην προσπάθειά της να διεισδύσει στον τομέα, όπως η υποχρεωτική ταυτοποίηση των οδηγών ταξί ή μη προσφέροντας τη δυνατότητα πληρωμής σε μετρητά που \”είναι δικαίωμα οποιουδήποτε χρήστη ταξί.\”
Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει από τους Ενετικούς Πύργους της Βαρκελώνης στις 9 το πρωί και με αργή κίνηση θα φτάσει στα γραφεία της εταιρείας Free Now που βρίσκεται στην Plaza Catalunya.
«Θα πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη διαμαρτυρία στα γραφεία της Free Now όπου θα απαιτήσουμε να μας δεχτούν, αφού μέχρι σήμερα έχουν αρνηθεί κάθε είδους συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο» προειδοποιούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...