Ισπανία: Η Bolt αυξάνει την προμήθεια των οδηγών (25%) και τις τιμές για τους πελάτες

H εσθονική εταιρεία μεταφορών κατά παραγγελία Bolt ανέβασε το επίπεδο της προμήθειας για τους παρόχους υπηρεσιών οδήγησης από το 20% στο 25%, αυξάνοντας παράλληλα το κόστος των διαδρομών για τους πελάτες της κατά το ίδιο ποσοστό.

Η αύξηση των τιμών αποσκοπεί στην εξασφάλιση του «μέγιστου οφέλους» για τους οδηγούς, δήλωσε η εκπρόσωπος Tύπου της Bolt, Λίζι Μαρία Μούλι.

«Η υψηλότερη προμήθεια μας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών και να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη ροή κρατήσεων», δήλωσε η Μούλι. «Η προμήθεια είναι 25% σε όλες τις χώρες της Βαλτικής και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Βλέπουμε ότι αυτό έχει οδηγήσει σε καλύτερη ισορροπία μεταξύ ζήτησης και προσφοράς, γεγονός που έχει συμβάλει στην εξασφάλιση μιας ποιοτικότερης και πιο προσιτής υπηρεσίας», πρόσθεσε.

Ως αντιστάθμιση του μειωμένου εισοδήματος των οδηγών που προκύπτει από την αυξημένη προμήθεια, οι βασικοί ναύλοι για τους πελάτες αυξήθηκαν επίσης κατά 5% σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από τις Premium και XL.

Σύμφωνα με την Bolt, το τρέχον οικονομικό περιβάλλον καθιστά αδύνατη την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών χωρίς να αλλάξουν οι τιμές τους. «Η αύξηση των ναύλων θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία για τους επιβάτες. Εάν οι πάροχοι υπηρεσιών αμείβονται σωστά, θα αυξηθεί ο αριθμός των διαδρομών και η υπηρεσία θα γίνει ακόμη πιο προσβάσιμη στους πελάτες», δήλωσε η Μούλι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...