Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια και σε κοινωνική προσφορά

  • Το Santiago Bernabéu μετατρέπεται σε κέντρο παροχής ιατρικών προμηθειών
  • Μεγάλη δωρεά σε προϊόντα  υγείας από την διοίκηση του συλλόγου

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με τον Δήμο της Μαδρίτης και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού εγκαινιάζει ένα νέο project  για τη συνέχιση της καταπολέμησης του κορωναϊού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε την έγκρισή της  για να μετατραπεί το Santiago Bernabeu σε χώρο αποθήκευσης ιατροφαρμακευτικού  υλικού  για την καταπολέμηση του ιού.

\”Το Club de Fútbol της Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού, εγκαινιάζει ένα έργο στη Μαδρίτη για την προμήθεια και διανομή στρατηγικών προμηθειών υγείας με στόχο την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19\”, ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κορυφαίου συλλόγου στον κόσμο.

Το στάδιο Santiago Bernabéu \”θα γίνει ένας προσαρμοσμένος χώρος για την αποθήκευση  δωρεών σε  προμήθειες προϊόντων  υγείας που προορίζονται για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας\”. Το συλλεγόμενο υλικό θα παραδοθεί στις ισπανικές υγειονομικές αρχές, υπό την αιγίδα της κυβέρνησης, \”ώστε να μπορεί να γίνει η βέλτιστη και αποδοτική χρήση τους\”.

Πριν από δύο ημέρες, η Isabel Díaz Ayuso, πρόεδρος της κοινότητας της Μαδρίτης, ανακοίνωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επίσης \” μια πολύ σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση του κοροναϊού\” μέσω μιας μεγάλης δωρεάς σε προϊόντα  υγείας .

  • Ο τηλεφωνικός αριθμός για τον συντονισμό αυτού του μεγάλου κέντρου προμήθειας υγειονομικού υλικού στο Santiago Bernabéu είναι 900 100 688.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Covid19donaciones@corp.realmadrid.com
  • Ο παρακάτω λογαριασμός  Fundación Real Madrid είναι ενεργοποιημένος για δωρεές: ES17 2100 5731 7802 0032 0934 (Caixabank).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...